SanaYouYOGA

Registreer nu
Registreer nu

Bijscholing Yin Yoga, Alignment & de Back Mitra

24-10-2019 Van 09:30 tot 17:00

Prijs:

€ 145,00

Locatie:

rozenstraat 2-a 8012DW Zwolle

Bijscholing voor (Yin) Yogadocenten of deelnemers die willen leren werken met de Back Mitra.


Yin Yoga kan verlichting brengen bij rug-, nek-, en schouderklachten door de langdurige rek op het bindweefsel in de breedste zin van het woord. Het enige wat Yin Yoga niet doet is je houding verbeteren en je ‘inner tube/core’ activeren. 


Een andere lichaamshouding, ondersteunt door enige stabiliteit van je dieper gelegen houdingsspieren, kan je ondersteunen bij het doorbreken van gespannen/krappe bindweefelstructuren, zodat je vanuit meer zachtheid kunt gaan bewegen.


In deze bijscholing leer je onder meer werken met de BackMitra en de rugrol om te kunnen smelten in die delen die wat krapper zijn, het mobiliseren (yin). Vervolgens leer je om vanuit die nieuw verworven stand te stabiliseren (yang) om zo structureel iets in de houding te kunnen veranderen.

Deze methode werkt zowel verlichtend als preventief bij klachten gerelateerd aan de (stand van) wervelkolom, maar leert je in het algemeen om vanuit meer ontspanning te bewegen. 

Principes uit alignment yoga en yin gaan hierin hand en hand en werken complementair aan elkaar.

Door Sandy Karsten

Deel met je vrienden!

Over SanaYouYOGA

SanaYouYOGA is een frisse, professionele en persoonlijke yogastudio. Onder andere gespecialiseerd in Yoga die gebaseerd is op de principes van Critical Alignment; een praktische en eigentijdse vorm van yoga, waarin je het lichaam zo uitlijnt dat spanning kan wegvallen. Uniek in de regio en vormt de basis van de Yoga Alignment en de Medical Yoga. Deze yogavorm kan tevens verlichting brengen bij rug-, nek, en schouderklachten. Daarnaast bieden ze onder meer Yin Yoga; een toegankelijke, zachte vorm van yoga die zich vooral richt op het activeren en stimuleren van het bindweefsel. Daarnaast is het aanbod breed met een variëteit aan lessen zoals Restorative Yoga, Hatha Yoga, Vinyasa Flow Yoga. Kortom, voor elk wat wils! Naast het volgen van wekelijkse yogalessen, kun je bij SanaYouYOGA ook terecht voor een door Yoga Alliance geaccrediteerde Yogadocentenopleiding (RYT200). Sandy, eigenaar van SanaYouYOGA is E-RYT erkend docentenopleider en YACEP bij Yoga Alliance.

Bezoek de website van SanaYouYOGA

Locatie

Let op: deze locatie is een indicatie, controleer voor aanvang altijd de locatie.