SanaYouYOGA

Registreer nu
Registreer nu

Bijscholing Gebruik van Yogaprops in Yin Yoga

06-12-2019 Van 10:00 tot 17:00

Prijs:

€ 195,00

Locatie:

rozenstraat 2-a 8012DW Zwolle

Vrijdag 6 & 20 december 2019

10.00 - 17.00 uur


In deze 2-daagse bijscholing leer je op passende wijze werken met oa kussens, bolsters, blokken, riemen en dekens binnen de Yin Yoga. Een waardevolle aanvulling als je (Yin) Yogadocent bent, zodat je voor je deelnemers altijd een passende optie kunt geven.


Restorative Yoga of Yin Yoga?

Vaak als er yogaprops worden toegepast binnen de yin, kan een houding soms veranderen van kwaliteit, waardoor deze meer Restorative Yoga wordt. Het verschil tussen Yin en Restorative Yoga kan som niet helemaal helder zijn. In deze bijscholing daarom tevens aandacht voor de valkuilen en kwaliteiten van beide yogavormen.

Wanneer is er eigenlijk sprake van Yin Yoga en wanneer van Restorative Yoga? Wat zijn de verschillen?


Gebruik yogaprops bij minder flexibele of juiste héél flexibele deelnemers

Hoe gebruik je op functionele wijze props binnen de Yin, zonder dat het een Restorative Pose wordt?

Wanneer er meer of minder intensiteit in een houding gewenst; hoe doe je dat en welke props kun je hiervoor inzetten.

Hoe blijf je wel in discomfort, maar kun je toch verzachten?


Allemaal vragen waar na het volgen van deze dagen een antwoord op is gegeven. Samen met een portie yin kun je deze dagen weer veel inspiratie opdoen om jouw yin yogalessen verder te optimaliseren en uit te breiden naar nog meer vitaliteit en verdieping voor jezelf en voor je deelnemers..

Door Sandy Karsten

Deel met je vrienden!

Over SanaYouYOGA

SanaYouYOGA is een frisse, professionele en persoonlijke yogastudio. Onder andere gespecialiseerd in Yoga die gebaseerd is op de principes van Critical Alignment; een praktische en eigentijdse vorm van yoga, waarin je het lichaam zo uitlijnt dat spanning kan wegvallen. Uniek in de regio en vormt de basis van de Yoga Alignment en de Medical Yoga. Deze yogavorm kan tevens verlichting brengen bij rug-, nek, en schouderklachten. Daarnaast bieden ze onder meer Yin Yoga; een toegankelijke, zachte vorm van yoga die zich vooral richt op het activeren en stimuleren van het bindweefsel. Daarnaast is het aanbod breed met een variëteit aan lessen zoals Restorative Yoga, Hatha Yoga, Vinyasa Flow Yoga. Kortom, voor elk wat wils! Naast het volgen van wekelijkse yogalessen, kun je bij SanaYouYOGA ook terecht voor een door Yoga Alliance geaccrediteerde Yogadocentenopleiding (RYT200). Sandy, eigenaar van SanaYouYOGA is E-RYT erkend docentenopleider en YACEP bij Yoga Alliance.

Bezoek de website van SanaYouYOGA

Locatie

Let op: deze locatie is een indicatie, controleer voor aanvang altijd de locatie.