Pilates Studio van Sonsbeek

Registreer nu
Registreer nu

Workshop Pilatesstick® 1

06-09-2020 Van 09:00 tot 12:30

Prijs:

€ 130,00

Locatie:

Leidsewallen 3A 2712BW Zoetermeer

Een intens en leerzaam evenement met een introductie-workout op Pilates Wall Tower. Dit laatste om te begrijpen welk effect we willen benaderen met de Pilatesstick.

Zeer veel oefeningen van Pilates apparatus, zoals de Cadillac, Reformer, Pedi-pole en mat passeren de revue. Ook worden er oefeningen gedaan met Small Barrels en props in combinatie met de Pilatesstick®️. Veel persoonlijk aandacht in een kleine groep; maximaal 7 deelnemers. Inclusief LMS (Leer Management Systeem), koffie en thee.

Deze workshop is bij uitstek geschikt voor diegenen die naast de studiolessen hun Pilates repertoire willen vergroten voor thuis, maar ook voor trainers die hun aanbod willen uitbreiden met de Pilatesstick®. Daarnaast is deze workshop én de Pilatesstick-workshop II een toelatingseis voor de studenten die Opleiding Pilatesstick-trainer Level I willen gaan volgen.

In workshop I leer je andere oefeningen dan in workshop II. In workshop I ligt de nadruk op de Stick (Roll Back-bar) en in workshop II op de Loops (Leg & Arm Springs). Het maakt niet uit in welke volgorde je de workshop volgt. Ook hoef je ze niet allebei te volgen, maar door aan beide workshops mee te doen heb je een enorm arsenaal aan fantastische Pilates oefeningen.

De Pilatesstick®-workshops I en II zijn uniek; nergens anders kan je deze door Marjolein zelf ontwikkelde workshops volgen. Beide workshops zijn een toelatingseis voor de Opleiding tot gecertifieerd Pilatesstcik-trainer. In november 2020 start weer een Opleiding Pilatesstick-trainer I. Ben je trainer en wil je de factuur op naam van jouw zaak? Vermeld die zakelijke gegevens dan zelf in jouw account.je kan in het account de factuur downloaden. Advies: download en print hem direct.

Door Marjolein van Sonsbeek

Deel met je vrienden!

Over Pilates Studio van Sonsbeek

Pilates Studio van Sonsbeek voor het échte Pilateswerk. De studio biedt pittige Pilates workouts volgens de originele methode. Het aanbod bestaat uit groepslessen mat en unieke groepslessen met Pilates apparatuur. Daarnaast geven we Trio Reformer/Tower lessen en sessies op o.a. Reformer, Cadillac, Chair, Ladder Barrel, Pedi-Pole etc. De ruime studio bevindt zich in het centrum van Zoetermeer.

Bezoek de website van Pilates Studio van Sonsbeek

Locatie

Let op: deze locatie is een indicatie, controleer voor aanvang altijd de locatie.