Pilates Studio van Sonsbeek

Registreer nu
Registreer nu

Workshop Chair

08-09-2019 Van 09:30 tot 14:30

Prijs:

€ 130,00

Locatie:

Leidsewallen 3a 2712BW Zoetermeer

Een leuke, intense en leerzame dag met 3 uitdagende workouts van elk een uur voor de ervaren Pilates beoefenaar. Het is geen vereiste om een professional te zijn; wel dat er minimaal 30 lessen (Klassiek) Pilates zijn gevolgd en dat de deelnemer fit is.

Het trainen op de Chair is afwisselend en uitdagend. De Chair maakt snel sterk en stabiel. Zelfs als je al een poos Pilates beoefent, dan nog kan de Chair jouw persoonlijke leugendetector zijn. De Chair onthult meedogenloos waar disbalans en zwakheden zitten. Dat maakt het ook zo bijzonder, want snel merk je dat door de Chair-training jouw lichaam steeds meer in evenwicht komt. Zwakke kanten worden sterk, overbelaste delen gaan ontspannen. In het begin wiebel je en dreig je je evenwicht te verliezen, maar al snel sta je stevig als een rots in de branding. De Chair versterkt o.a. de heupen, buik en billen enorm. Meer informatie.

Ben je trainer en wil je de factuur op de naam van jouw zaak? Vermeld dan de gegevens in je account.

Door Marjolein van Sonsbeek

Deel met je vrienden!

Over Pilates Studio van Sonsbeek

Pilates Studio van Sonsbeek voor het échte Pilateswerk. De studio biedt pittige Pilates workouts volgens de originele methode. Het aanbod bestaat uit groepslessen mat en unieke groepslessen met Pilates apparatuur. Daarnaast geven we Trio Reformer/Tower lessen, privé- en duosessies op o.a. Reformer, Cadillac, Chair, Ladder Barrel, Pedi-Pole etc. De prachtige, ruime studio bevindt zich in hartje Zoetermeer.

Bezoek de website van Pilates Studio van Sonsbeek

Locatie

Let op: deze locatie is een indicatie, controleer voor aanvang altijd de locatie.