Pilates Studio van Sonsbeek

Registreer nu
Registreer nu

Workshop Pilatesstick® 2

08-12-2019 Van 09:30 tot 14:30

Prijs:

€ 120,00

Locatie:

Leidsewallen 3A 2712BW Zoetermeer

Een intense, leerzame dag met 3 unieke Pilates workouts van elk een uur met de Pilatesstick®️.

Zeer veel oefeningen van Pilates apparatus, zoals de Cadillac, Reformer, Pedi-pole en mat passeren de revue. Ook worden er oefeningen gedaan met Small Barrels en props in combinatie met de Pilatesstick®️. Veel persoonlijk aandacht in een kleine groep; maximaal 10 deelnemers. Inclusief hand-out, koffie, thee, sap, gezonde versnaperingen en vegetarische lunch.

Deze workshop is bij uitstek geschikt voor diegenen die naast de studiolessen hun Pilates repertoire willen vergroten voor thuis, maar ook voor trainers die hun aanbod willen uitbreiden met de Pilatesstick®.

In workshop I leer je andere oefeningen dan in workshop II. In workshop I ligt de nadruk op de stick (Roll Back-bar) en in workshop II op de loops (Leg & Arm Springs). Het maakt niet uit in welke volgorde je de workshop volgt. Ook hoef je ze niet allebei te volgen, maar door aan beide workshops mee te doen heb je een enorm arsenaal aan fantastische Pilates oefeningen. Tijdens de workouts worden de oefeningen door de deelnemers uitgevoerd. Nadat er een aantal zijn uitgevoerd is er gelegenheid om aantekeningen te maken op de hand-out die je digitaal ontvangt. Meer informatie.


De Pilatesstick®-workshops I en II zijn uniek; nergens anders kan je deze door Marjolein zelf ontwikkelde workshops volgen. Ben je trainer en wil je de factuur op naam van jouw zaak? Vermeld die gegevens dan in jouw account.

Door Marjolein van Sonsbeek

Deel met je vrienden!

Over Pilates Studio van Sonsbeek

Pilates Studio van Sonsbeek voor het échte Pilateswerk. De studio biedt pittige Pilates workouts volgens de originele methode. Het aanbod bestaat uit groepslessen mat en unieke groepslessen met Pilates apparatuur. Daarnaast geven we Trio Reformer/Tower lessen, privé- en duosessies op o.a. Reformer, Cadillac, Chair, Ladder Barrel, Pedi-Pole etc. De prachtige, ruime studio bevindt zich in hartje Zoetermeer.

Bezoek de website van Pilates Studio van Sonsbeek

Locatie

Let op: deze locatie is een indicatie, controleer voor aanvang altijd de locatie.