SanaYouYOGA

Registreer nu
Registreer nu

JORY SEROTA - APPLIED YOGA INTEGRATION (AYI)

21-09-2019 Van 10:30 tot 10:30

Prijs:

€ 445,00

Locatie:

rozenstraat 2-a 8012DW Zwolle

APPLIED YOGA®️ INTEGRATION (AYI) /w JORY SEROTA (VS)


zaterdag 21 september 10.30 - 17.30 uur

zondag 22 september 9.00 - 16.00 uur


Jory Serota komt weer naar Europa!


Jory Serota is yogatherapeut en neurokinetisch trainer uit New York, en heeft als specialiteit pijnbeheersing. Hij heeft een vernieuwende visie op het bewegings-/therapiewerk, en weet complexe biomechanische materie begrijpelijk en inzichtelijk te maken en hoe je dat eenvoudig toe kunt passen in je lessen òf je werk als therapeut.


ALIGNMENT - KRACHT - MOBILITEIT


Applied Yoga Integration®️

Jory geeft met zijn Applied Yoga Integration een nieuwe benadering op de bestaande visies op beweging- en yogatherapie. Je leert hoe je yoga en functioneel bewegen kunt inpassen en integreren in je lessen of therapeutische privé behandelingen bij pijn en andere klachten.


Je krijgt sneller inzicht waarom je leerling of cliënt niet goed beweegt en waar dat vandaan komt; ligamenten, spieren of botten.

Je krijgt een scherper oog voor je leerlingen in de klas, leert diagnosticeren, en met kleine instructies groot resultaat te boeken.

Dit alles wordt tijdens het weekend gevoed met vele praktische voorbeelden.


Dus voor iedereen die yogadocent is, en voor manuele therapeuten, lichaamswerkers en bewegingsspecialisten, die inspiratie, verdieping en gewoon meer kennis zoeken, is Jory Serota een aanrader met plus!


Daarnaast is Jory zeer aimabel en met een flinke dosis humor maakt hij zijn diepe kennis licht en toegankelijk.

Ook volgens Yoga International Magazine ben je aan het goede adres om zijn yoga intensive bij SanaYouYOGA in Zwolle te volgen.


Lees hier meer over de unieke AYI-methode


Jory Serota is yogadocent, samensteller en eigenaar van Applied Yoga Integration. Met meer dan 20 jaar ervaring in de kinesiologie en meerdere beweging-disciplines, hoort hij bij de eerste pioniers in het samenbrengen van yoga, persoonlijke training en fysiotherapie. Hij schrijft momenteel zijn eerste boek, Yogic Approaches to Pain, en geeft nog wekelijks les in zijn woonplaats Woodstock, New York.


Bericht van Jory:

I'm so very excited to return to the Netherlands!

Last year I had my European debute and since than, I was asked so many time when I would return.

Well, here I am!


This AYI course in Zwolle is a great chance to learn the Applied Yoga®️ Mobility Assessment and greatly enhance your skillset as a yoga teacher, PT, massage or movement specialist.  


If you have ever:

  • Had questions about how to work with injuries and create functional joints…
  • Wished that you had more understanding of alignment and human biomechanics…
  • Had a private student that doesn’t do their homework…
  • Noticed that perhaps there is (or should be) more to yoga than just asana…
  • Wanted more training in Breath Work, Diaphragm Mechanics and Yogic Breathing…
  • Sought a way to systematically assess mobility and figure out where someone’s lack of motion or pain is coming from…


Then Applied Yoga Integration is the course you’ve been looking for. 

We have a great group of PT's, Massage Therapists and Yoga Teachers already coming...And......YOU??


Hope to see you in september.


Hugs,


Jory Serota

Door Gast Docent

Deel met je vrienden!

Over SanaYouYOGA

SanaYouYOGA is een frisse, professionele en persoonlijke yogastudio. Onder andere gespecialiseerd in Yoga die gebaseerd is op de principes van Critical Alignment; een praktische en eigentijdse vorm van yoga, waarin je het lichaam zo uitlijnt dat spanning kan wegvallen. Uniek in de regio en vormt de basis van de Yoga Alignment en de Medical Yoga. Deze yogavorm kan tevens verlichting brengen bij rug-, nek, en schouderklachten. Daarnaast bieden ze onder meer Yin Yoga; een toegankelijke, zachte vorm van yoga die zich vooral richt op het activeren en stimuleren van het bindweefsel. Daarnaast is het aanbod breed met een variëteit aan lessen zoals Restorative Yoga, Hatha Yoga, Vinyasa Flow Yoga. Kortom, voor elk wat wils! Naast het volgen van wekelijkse yogalessen, kun je bij SanaYouYOGA ook terecht voor een door Yoga Alliance geaccrediteerde Yogadocentenopleiding (RYT200). Sandy, eigenaar van SanaYouYOGA is E-RYT erkend docentenopleider en YACEP bij Yoga Alliance.

Bezoek de website van SanaYouYOGA

Locatie

Let op: deze locatie is een indicatie, controleer voor aanvang altijd de locatie.