Pilates Studio van Sonsbeek

Registreer nu
Registreer nu

Workshop mat 2

06-07-2019 Van 13:00 tot 15:45

Prijs:

€ 55,00

Locatie:

Leidsewallen 3A 2712BW Zoetermeer

Uitsluitend voor de particuliere leden van Pilates Studio van Sonsbeek die de groepsles mat volgen of gaan volgen. Geschikt van beginner tot gevorderde. Niet toegankelijk voor niet-leden en trainers.

Meteen profiteer je van de kennis die je hebt opgedaan tijdens de workshop in de groepslessen en tijdens je eigen workouts. De oefeningen begrijp je beter, ze gaan je gemakkelijker af, je hebt nog meer plezier in het trainen en je maakt sneller progressie. Bovendien helpt deze workshop om de thuistraining op te pikken en of te verbeteren. Wacht niet te lang met boeken, want er is plek voor maar 13 deelnemers.

Workshop mat 1, 2 en 3 vormen samen een prachtige cursus. Bij elke workshop ontvangt de deelnemer een werkboek. Het is niet persé noodzakelijk ze in chronologische volgorde te volgen. Tijdens de workshop is het verstandig om aantekeningen te maken. Je ontvangt een hand-out via de mail met uitgebreide informatie. Neem pen en papier mee.

Als je net bent begonnen met groepslessen mat, kan het in het begin best overweldigend zijn. Je merkt bijvoorbeeld dat je moeite hebt met bepaalde oefeningen. De groepssessies met de vele oefeningen zijn behoorlijk pittig en het tempo is soms stevig. En dan wordt er ook nog nauwkeurig aandacht aan de uitvoering van de oefeningen besteed; details blijken erg belangrijk te zijn. Je vindt de lessen leuk en merkt meteen al dat je sterker en soepeler wordt en dat je minder last hebt van klachten. Er gaat van alles door je hoofd en je wilt wellicht vragen stellen tijdens de les, maar dan ligt de les stil en dat is niet fijn voor de flow en de andere deelnemers. Na de les ben je weer vergeten wat je ook alweer wilde vragen of de trainer is in gesprek met een andere deelnemer. Van de instructeur hoor je dat het goed is om ook thuis workouts te gaan uitvoeren; je krijgt allerlei tips en instructies, maar thuisgekomen ben je het alweer kwijt. Dan is deze workshop een echte aanrader!

Meer informatie.

Door Marjolein van Sonsbeek

Deel met je vrienden!

Over Pilates Studio van Sonsbeek

Pilates Studio van Sonsbeek voor het échte Pilateswerk. De studio biedt pittige Pilates workouts volgens de originele methode. Het aanbod bestaat uit groepslessen mat en unieke groepslessen met Pilates apparatuur. Daarnaast geven we Trio Reformer/Tower lessen, privé- en duosessies op o.a. Reformer, Cadillac, Chair, Ladder Barrel, Pedi-Pole etc. De prachtige, ruime studio bevindt zich in hartje Zoetermeer.

Bezoek de website van Pilates Studio van Sonsbeek

Locatie

Let op: deze locatie is een indicatie, controleer voor aanvang altijd de locatie.