Pilates Studio van Sonsbeek

Registreer nu
Registreer nu

Workshop Pilatesstick® II

04-10-2020 Van 09:00 tot 12:30

Prijs:

€ 130,00

Locatie:

Leidsewallen 3A 2712BW Zoetermeer

Een intens en leerzaam evenement met een introductie-workout op Pilates toestellen als de Cadillac, Pedi-Pole, Refomer en 2 Pilatesstick workouts.

Zeer veel oefeningen van Pilates apparatus, zoals de Cadillac, Reformer, Pedi-pole en mat passeren de revue. Ook worden er oefeningen gedaan met Small Barrels en props in combinatie met de Pilatesstick®️. Veel persoonlijk aandacht in een kleine groep; maximaal 10 deelnemers. Inclusief LMS (Leer Management Systeem), koffie, thee, sap en gezonde versnaperingen. 

Deze workshop is bij uitstek geschikt voor diegenen die naast de studiolessen hun Pilates repertoire willen vergroten voor thuis, maar ook voor trainers die hun aanbod willen uitbreiden met de Pilatesstick®. Daarnaast is deze workshop én de Pilatesstick-workshop II een toelatingseis voor de studenten die Opleiding Pilatesstick-trainer Level I willen gaan volgen.

In workshop I leer je andere oefeningen dan in workshop II. In workshop I ligt de nadruk op de Stick (Roll Back-bar) en in workshop II op de Loops (Leg & Arm Springs). Het maakt niet uit in welke volgorde je de workshop volgt. Ook hoef je ze niet allebei te volgen, maar door aan beide workshops mee te doen heb je een enorm arsenaal aan fantastische Pilates oefeningen. Tijdens de workouts worden de oefeningen door de deelnemers uitgevoerd. Nadat er een aantal zijn uitgevoerd is er gelegenheid om aantekeningen te maken op de hand-out die je digitaal ontvangt.

De Pilatesstick®-workshops I en II zijn uniek; nergens anders kan je deze door Marjolein zelf ontwikkelde workshops volgen. 

Ben je trainer en wil je de factuur op naam van jouw zaak? Vermeld die gegevens dan in jouw account.

Door Marjolein van Sonsbeek

Deel met je vrienden!

Over Pilates Studio van Sonsbeek

Pilates Studio van Sonsbeek voor het échte Pilateswerk. De studio biedt pittige Pilates workouts volgens de originele methode. Het aanbod bestaat uit groepslessen mat en unieke groepslessen met Pilates apparatuur. Daarnaast geven we Trio Reformer/Tower lessen en sessies op o.a. Reformer, Cadillac, Chair, Ladder Barrel, Pedi-Pole etc. De ruime studio bevindt zich in het centrum van Zoetermeer.

Bezoek de website van Pilates Studio van Sonsbeek

Locatie

Let op: deze locatie is een indicatie, controleer voor aanvang altijd de locatie.